vrijdag 24 januari 2014

Skippy maakt geen rare sprongen

Tegenstander skippy was een volstrekt nieuwe tegenstander voor de schuur. Het team komt uit roermond en speelt in cafe de Moriaan. Vroeger heette dit Cafe Route 66. De kroeg maakte op mij een vrij troosteloze indruk. Buiten de dartspelers die aan het ingooien waren, zat er nog 1 persoon aan de bar die van zichtbare ellende nog maar een potje bier bestelde. Ellendig was op dit moment ook de muziek. Er galmden duitse schlagers uit de speakers die in schril contrast stonden met de daadwerkelijke sfeer van de kroeg. Zelfs Kaiser, die een schlager best kan waarderen, begon te verlangen naar andere muziek. Gelukkig zou de muziek in de loop van de avond worden aangepast.
Daarnaast was het ontzettend warm in de kroeg. De verwarming leek wel overuren te draaien. Wellicht een tactische zet van de kasteleinsvrouw om zo het aantal consumpties en dus de omzet te verhogen. Wellicht heeft de vrouwelijke uitbaatster de energiekosten toch teveel onderschat. Vanuit de RWDC hebben we inmiddels het bericht ontvangen dat de Moriaan haar deuren heeft gesloten. Wij vermoeden dat de energiekosten toch iets te hoog waren.

Terug naar de wedstrijd die nooit een wedstrijd zou worden. Twee spelers van Skippy lieten aardig lang op zich wachten mar om half negen kon er toch begonnen worden.

Kid kende geen problemen met zijn tegenstander en maakte makkelijk de 1-0.

Teaser maakte een heel goede indruk deze avond. In leg 4 verspeelde hij legio kansen om de wedstrijd te beslissen maar wist in leg 5, ondanks goed spel van de tegenstander, toch de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen.

Lightning had wat opstart problemen in zijn  1e partij van deze avond.  Na de eerste leg waren deze problemen verleden tijd en was de overwinning een feit.

Kaiser speelde weer een ouderwetse wedstrijd tegen zichzelf. Uiteindelijk mocht hij zich gelukkig prijzen met een overwinning.

De schuur stond met 4-0 voor zonder echt goed te spelen. Uitzondering was Teaser. Hij speelde waarschijnlijk zijn beste wedstrijden van het seizoen.

Ook beide koppels werden gewonnen. Vooral de koppel van Teaser en Kaiser was van hoog niveau.

Met 6-0 op het bord was de overwinning al binnen. Geen wedstrijdspanning geen ambiance en geen connectie met de tegenstander resulteerden in matig spel van de schuur in de overige partijen. Alleen Kaiser wist nog een partijtje te winnen. Enig positieve aan deze avond was de overwinning......en uiteindelijk toch wel lekkere eighties muziek...
Skippy, toch de nr 4 in de comnpetitie, maakte geen sterke indruk op ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten