zondag 12 januari 2014

Schuur probleemloos ronde verder

De schuur heeft zich probleemloos weten te plaatsen voor de kwartfinale van de beker. Opponent was post 2 uit Roermond. Geen onbekende opponent van de schuur aangezien dit team al enkele jaren in dezelfde klasse speelt. Daarnaast worden er ook wel eens vriendschappelijke wedstrijd tussen beide teams gespeeld.

Het tweede team moest ook thuis spelen voor de beker. Dit betekent meestal een overvolle schuur en weinig plek. Dit keer gelukkig niet. Huub had een feestje voor in de kroeg en had achter in de zaal tweed dartbanen aangelegd. Zag er in eerste instantie ook goed uit. Bij het ingooien kwam roel al snel tot de conclusie dat de afstand zeker niet klopte. Lightning ging de zaak controleren en volgens mij was het verschil 16 cm ??? Gelukkig is Lightning een redelijke handyman en had de zaak snel gecorrigeerd. Het enige dat er nu nog miste was een oche. De tegenstanders gaven hier dan ook commentaar op. Ik moet zeggen dat dit natuurlijk in zijn geheel terecht is. Toch werd er gewoon gespeeld.

Tot de 1e 4 singles was de stand nog gelijk. Hierna begon de schuur steeds beter te spelen en was de overwinning nog maar een formaliteit.

Door prive omstandigheden zijn de verslagen een tijdje niet gemaakt. Ik ben van plan ze nu weer op te pakken en redelijk snel online te zetten.

De volgende tegenstander in de beker is Dorp 3. Wederom zullen dan beide teams van de schuur thuis spelen. Schuur 2 treft een op papier sterkere tegenstander, namelijk breer 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten