vrijdag 12 april 2013

Lightning neemt schuur op sleeptouw

De eerste wedstrijden van de 2e seizoenshelft zijn redelijk goed verlopen voor de schuur. Tegen laagvlieger de schuit 1 werd een 7-3 overwinning behaald. The lightning laat duidelijk zien dat hij de man in vorm is bij de schuur. Hij haalt dan ook de belangrijke punten binnen.
De schuit kon tot en met de koppels goed meekomen (3-3) maar werd in de tweede singles door een goed spelende schuur met beide benen op de grond gezet.

The kid lijkt langzaam weer uit de vormcrisis te komen. Er straalt weer vertrouwen uit zijn dartspel. Hij illustreerde dit met een mooie 17 darter. Der Kaiser die net een grote boodschap deed heeft dit jammerlijk moeten missen.

Teaser speelde een spannende wedstrijd. Dit kwam mede tot stand door het niet gooien van de dubbels. Beide spelers waren aan elkaar gewaagd op dit onderdeel van het spel. Scorend was de speler van de schuit beduidend een maatje te groot voor Teaser. In leg 1 kreeg Teaser al een 180 om de oren. Toch wist teaser het maximale aantal legs er uit te halen. Helaas verloor hij wel uiteindelijk.

Lightning liet uitstekende darts zien. De triples vielen erg makkelijk en de tegenstander had eigenlijk vanaf dart 1 het nakijken. Lightning maakte het vakkundig af en liet een mooie 3-0 overwinning noteren.

Kaiser speelde een slechte partij. Kon scorend het niveau van zijn tegenstander niet bijbenen. De kansen die hij uiteindelijk toch nog kreeg waren niet aan hem besteed. Wedstrijd om snel te vergeten. Der kaiser verloor kansloos met 3-0.

De koppels werden in de gebruikelijk volgorde gespeeld. Lightning en Kid lieten zien dat er vandaag geen eer voor de tegenstander viel te behalen en lieten een snelle 3-0 overwinning noteren. In de tweede koppels nam Kaiser zijn "vorm" uit de 1e single mee. Dit in combinatie met de door darteritus gekwelde Magician resulteerde in een kansloos verhaal. Uitermate slechte koppelwedstrijd.

Kaiser die geen pepernoot raakte liet the Captain weten als eerste te willen spelen. Hij had niet het idee dat het beter ging worden en verwachtte tevens dat de tegenstander niet met de zwakste speler zou beginnen. The Magician toverde een fantasie opstelling uit de hoge hoed. De schuit had dit niet verwacht. Op papier had The Captain een meesterzet gedaan. In de praktijk bleek dit opeens ook zo te zijn. Alle 4 de singles werden gewonnen. Er werden in de laatste 4 singles 3 legs afgestaan.Dit was het niveau dat de schuur altijd wil halen maar mede door de hoogspanningIMG174.jpg
om de titelstrijd al maanden niet meer behaald laten we hopen dat we deze lijn kunnen doortrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten