vrijdag 2 maart 2012

After Carnaval dip ???

De schuur moest het weekend na de carnaval tegen Biej Geert 2. In de auto opweg naar maasbracht werd al snel geconcludeerd dat hij niet veel uitmaakte of je wel of geen caranaval had gevierd. De mannen die namelijk wel op stasiefestatie waren geweest wisten zich niet meer dan de helft te herinneren en hadden geen van allen de optredens gezien. Mark die thuis voor de TV had zitten kijken heeft wellicht nog het meeste gezien. Termen als cameraploeg, slagroom en The Lightning bellen zorgden bij velen voor vraagtekens. Snel bleek ook dat Der Kaiser als enige een carnavalsgriepje had opgelopen. Hij voelde zich niet hel erg sterk.

Over het spel van ons team deze avond wil ik eigenlijk niet te veel schrijven. Het was inspiratieloos, zwaar onder de maat, maar wel voldoende om te winnen van laagvlieger Biej Geert 2. Het team van Biej Geert 2 is niet het leukste team en de locatie is niet heel top. Al met al kunnen we stellen dat de carnavalbreak ons niet veel goeds heeft opgeleverd.

The Magician concludeerde terrecht dat er maar een goede partij was gespeeld. Dit was de koppel partij van the Kid/The Lightning. De overige partijen waren zwaar benedenmaats.

Tot slot nog enkele feiten:  Legs voor 22
                                         Legs tegen 12
De wedstrijden werden weer snel beslist.
Teaser won alle 2 zijn single partijen en nam ook meteen de mooiste finish voor zijn rekening.
30 finish ( dubbel2, dubbel 4, dubbel 9).

Volgende week tegen Berg 1 zal er toch veel beter gegooid moeten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten