vrijdag 25 september 2015

Game on


Het dartseizoen staat weer op het punt om te beginnen. Maar zoals altijd wordt het seizoen geopend met het clubkampioenschap. Helaas zal het kampioenschap dit jaar worden gespeeld zonder de spelers van het tweede team. Wegens gebrek aan spelers kon er geen tweede team worden ingeschreven. De schuur start dit jaar dan ook met 1 team in de competitie.
 
Heeft het houden van een clubkampioenschap dan nog wel zin ? Ik denk het wel. Toch weer ff wedstrijden spelen die om het “echie” gaan. Samen met je vrienden een lekker potje darten en een drankje drinken. Organisatorisch was het dit keer niet helemaal strak verlopen. Huub was namelijk niet bekend met de datum van het kampioenschap en had een jeugdmiddag van carnavalsvereniging “de  plekkers “in de kroeg. We zullen nu achter in de zaal gaan darten. Klein voordeel is wellicht dat we nu onze eigen muzieksmaak kunnen draaien en we een eigen barman/dame gaan krijgen. Huub stelde in 1e instantie voor om zelf een tweetal dartbannen in elkaar te timmeren…maar tijdens diezelfde avond werd alsnog besloten om 2 banen te huren. Lightning heeft dit alles kunnen regelen.
Wie zijn deze middag de kanshebbers ?
1.    Kid (defending champion). Kin hae ziene titel prolongeren
2.    Lightning (runner-up) De Adri van der Poel van ut darten. Op 3 naovolgende jaore als tweede geeindigd
3.    Kaiser (4 voudig kampioen). Laot um neet de poulefases doorkomme.
4.    Teaser ( gooje finalesjriever) De man dae ut aafgelaupe jaor de meiste progressie maakte. Hij zou zomaar zelf in de finale kunnen staan.
5.    Coldfinger (debutant). Waat kin dae jong als der de hele tied erwinger blief drinke ?
6.    The Iceman (onverstoorbaar). Zelfs mit unne Hernia kin dae jong darten.
7.    The Waiter (Gezellig dasse weer mitduis, top!) Waarschienlijk kansloos….zeker noe der de veurkeur aan Sonja haet gegaeve.
Gerenomeerde namen die dit jaar ontbreken:
Rossner…meervoudig kampioen. Ik ga zijn fanatisme missen
Vlerk……voormalig kampioen….haaaiiiiiii
Michiel….altied lastig
Magician... dae duidt volgend jaor waal weer mit…
Het gaat vast weer een mooie dartmiddag worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten