zondag 28 september 2014

De strijd barst weer los

We mogen weer. De "r"is weer in de maand en dan mogen weer darten. Zoals ieder jaar is het clubkampioenschap de officieuze opening van het seizoen. Wie zal zich dit jaar clubkampioen mogen noemen.

Volgens de laatste berichten zijn er jammer genoeg maar 9 deelnemers. Nieuwkomers Erwin Verheggen en Paul Walenberg konden helaas niet. Daarnaast had good old Roy Claessen een doopfeest en had de door darteritus gevelde Magician even geen behoefte aan darts.

Persoonlijk verwacht ik een heel spannend toernooi. Door het beperkt aantal deelnemers kan een fout in de voorronde al meteen uitschakeling voor de halve finales betekenen. Iedereen maakt kans het toernooi te winnen. Het lot ligt deels in handen van de loting.

Zal Kaiser wederom de titel kunnen pakken? Of is het dit keer toch lightning die de finale weet te winnen ? Wie wordt de verrassing van het toernooi. Wellicht wel nieuwkomer Marcel Haenen, The great unknown. Laat het tweede nog een keer zijn tanden zien ? In de laatste 2 edities hebben ze geen enkele halve finalist plek kunnen bemachtigen.

Het wordt vast een hele mooie gezellige en leuke dag.

3 uurtjes voor aanvang van het toernooi doe ik de volgende prognose.

Kidje wint het toernooi
Teaser verrassing van het toernooi
Michiel haalt halve finale plek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten